Spectatori cu sufletul la gură la Metropolis, teatrul înființat de George Ivașcu: O doamnă ne-a reclamat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
George Ivașcu
George Ivașcu
Înfiinţat la 1 ianuarie 2007, Teatrul Tineretului Metropolis este primul teatru de proiecte din Bucureşti. Construit ca un spaţiu arhitectural a cărui certă personalitate este evidentă, pregătit minuțios în ceea ce priveşte strategia culturală, Metropolis poartă girul managerului George Ivaşcu, directorul fondator al acestei instituţii.

La teatrul înființat de George Ivașcu, actualul ministru al Culturii, cel mai des se joacă... "sold out", adică biletele la spectacole se vând imediat. Ca iubitor de teatru, nu ai decât o soluție: să fii mereu atent când este anunțat programul. Pentru luna octombrie, nu mai găsești niciun bilet, iar pentru noiembrie, cu greu mai găsești un loc la spectacole. Găsiți aici programul integral.

George Ivașcu, director al Teatrului Metropolis, care a construit cel mai modern teatru din România, a spus că publicul țintă este reprezentat de tineri. Actorul ne-a povestit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, că este bătaie pe bilete, lucru care se vede cu ochiul liber accesând site-ul Teatrului Metropolis.

Un public tânăr

"La Teatrul Metropolis veți găsi un public tânăr pe care l-am gândit drept public țintă. Cei care iubesc teatrul vin în mod frecvent și atunci mă bazez pe ei ca niște prieteni. (...) Este un domn din Câmpina care cumpără, de exemplu, în mod curent, 50 de locuri, și vine cu prietenii să vadă spectacole. Este și o doamnă care ne-a reclamat pentru că nu a prins decât 125 de locuri, din păcate", a spus actorul la DC News înainte de a deveni ministru al Culturii.

Biletele la Teatrul Metropolis se vând repede nu doar datorită profesionalismului celebrilor actori care joacă pe scenă, ci și datorită prețului foarte mic comparativ cu situația de la alte teatre, mai precis 25 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel