Spectacolul 'Ceapa', la Teatrul de vară Herăstrău, pe 1 şi 12 septembrie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Miercuri, 1 septembrie şi duminică, 12 septembrie, de la ora 20:30, la Teatrul de Vară Herăstrău publicul bucureştean este invitat să vadă spectacolul Ceapa de Aldo Nicolaj, o producţie a Teatrului Stela Popescu în regia lui Dan Tudor, scenografia Corina Grămoşteanu, muzica Vlaicu Golcea.

'Spectacolul 'Ceapa' este o comedie cu note grave, avându-i în distribuţie pe Adrian Păduraru (Piero della Pineda), Alexandra Velniciuc (Giulia), Sorin Aurel Sandu (Oreste), Silvia Stanciu (Bianca), Cătălin Frăsinescu (Mimo Rassi), Ana Maria Ivan (Lucia), Andreea Şovan (Liza), Cristian Neacșu (Nando).

În 'Ceapa' se spune povestea lui Piero, un prosper impresar, care se hotărăște, cu o luciditate rece, să pună capăt vieții sale aparent fericite chiar în momentul ei de apogeu. El se "dezbracă" în fața publicului de rolurile pe care le joacă în propria-i viață, exact așa cum s-ar desface foile unei... cepe. Într-un parcurs teatral presărat cu mult umor, autoironie, dar și cu reflecție amară, soția, amanta, prietenul cel mai bun, secretara, ba chiar și cei doi copii își redefinesc raporturile cu Piero, spre surprinderea acestuia.

Biletele se pot cumpăra online, de pe platforma www.mystage.ro şi la intrare, înainte de începerea spectacolului.

www.teatrulstelapopescu.ro; www.facebook.com/TeatrulStelaPopescuOfficial; www.instagram.com/teatrulstelapopescu', potrivit unui comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel