Spectacol pe cerul Angliei. Norii au luat forma unui unicorn gigant (foto)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Sursa foto: Kennedy News and Media
Sursa foto: Kennedy News and Media
O femeie din Anglia a fost cea care a făcut fotografiile cu norii care par să fi luat forma unui unicorn imens. Iată cum s-a întâmplat totul și cum arată pozele pe care ea le-a făcut.

Olivia Harris, în vârstă de 46 de ani, a observat norii care luaseră forma unui imens unicorn în timp ce discuta cu o prietenă, la grajdurile de lângă Hertford, Hertfordshire, într-o zi însorită de iunie, potrivit The Mirror. Femeia a decis atunci să îi arate și amicei ei ce vede, iar prietena Oliviei a scos repede telefonul și a fotografiat „creatura mitică” de pe cer. „Era după-amiaza târziu și stăteam cu prietena mea și discutam despre viață. La un moment dat, m-am uitat în sus și i-am spus Este un unicorn pe cer! și am început să facem fotografii”, a declarat Olivia pentru sursa citată.

Cea mai încântată a fost, însă, fiica Oliviei, Nicole, în vârstă de opt ani, căreia nu i-a venit să creadă că norii albi și pufoși au luat forma unui unicorn, care parcă ar fi fost desenat de cineva, atât de bine semăna. Și fetița a făcut fotografii cu telefonul, înainte de norii să se risipească și să dispară din aria lor vizuală. Unicornul format din nori are o formă clară, cu un cap, nas, gură și ureche bine definite, dar și cu un corn caracteristic și o coamă lungă. Mama a publicat fotografiile pe Facebook, unde a primit mii de aprecieri și comentarii. Cei mai mulți dintre apropiați au fost și ei plăcut surprinși de ceea ce văd.

De ce unicornul reprezintă Scoția?

Unicornul este un simbol al purității, inocenței și puterii în mitologia celtică . Coarnele lor pot purifica apa otrăvită, este principala lor puterea specială. Scoțienii sunt cunoscuți pentru adorația lor față de mituri și legende: fantome, vrăjitoare, magie, monștri de apă și zâne. Unicornul magic este poate cel mai iubit al lor, mai ales pentru că este animalul național al țării. Unicornul este menționat pentru prima dată într-o carte veche despre India, în jurul anului 400 î.Hr. și în cele din urmă este adoptat ca animal național al Scoției în secolul al XV-lea și poate fi văzut acum peste tot.

De ce este un unicorn pe pașaportul britanic?

Leul și Unicornul sunt simboluri ale Regatului Unit. Leul reprezintă Anglia și unicornul Scoția. Combinația datează de la aderarea în 1603 a lui James I al Angliei, care era deja Iacob al VI-lea al Scoției.

Ce înseamnă Inver în Scoția?

„Inver” înseamnă întâlnirea apelor. Exemple dintre acestea sunt Inverness și Inverkip. „Tigh” înseamnă casă. Exemple sunt Tighnabruaich și Tyndrum. „Dun” înseamnă cetate sau castel.

Fiind una dintre cele mai minunate creaturi, unicornii reprezintă magia și vraja. Se crede că sunt capabili să binecuvânteze oameni nevinovați și virtuoși cu înțelepciune și miracole. Simbolurile lor sunt cornul și părul. Cornul spiralat, în opinia oamenilor, are puterea de vindecare, curăţare şi regenerare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel