Specializări gratuite pentru profesori, pentru noile exigențe ale Evaluării Naționale
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Inițiativă lăudabilă, pentru obținerea unor rezultate mai bune la testele PISA.

O serie de webinare care au ca temă predarea centrată pe competențe, conform evaluărilor de tip PISA și structura noilor subiecte de Evaluare Națională, va avea loc, în perioada 8-26 februarie, pe platforma Webdidactica.

Aceste webinare vin în întâmpinarea profesorilor care doresc să se specializeze în noua formă de Evaluare Națională, concepută după programa școlară în vigoare, care urmărește și competențele evaluate la testările PISA.

Webinarele sunt organizate gratuit, de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Când au loc înscrierile 

 

Înscrierile au loc în perioada 20 ianuarie – 4 februarie 2021 și se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

”În contextul noilor schimbări privind subiectele de la Evaluarea Națională și urmărind interesul direct al elevilor, ne-am propus să oferim un suport profesorilor, în mod special celor de matematică și limba română, care sunt materii de examen. Vom organiza aceste webinare, care își propun să aducă o înțelegere în abordarea didactică, pentru a ajuta elevii să se familializeze cu subiectele și să excludă teama de nou”, a declarat Trisi Cristea, Director General Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Centrul de Carte Străină Fischer International și Academia de Inovare și Schimbare prin Educație din Republica Moldova, Greco, MGT Educațional, în cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”.

Cadrele didactice înscrise în program vor primi un certificat de participare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel