Urmărește emisiunea live
Speak și Ștefania, schimb de replici: Ai probleme mari cu psihicul, ești foarte urâtă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Stefania
Foto: Instagram Stefania
Speak și Ștefania și-au schimbat replici acide în fața fanilor.

Speak și Ștefania formează un cuplu de mai mulți ani și sunt apreciați și iubiți de fani, mai ales după ce au participat, împreună, la Asia Express, acolo unde s-au și logodit.

Cei doi colaborează atât pe plan muzical, cât și în vlogurile de pe Youtube. Mai mult, cei doi sunt foarte activi la emisiunile TV și pe rețelele de socializare.  

Recent, Speak și Ștefania au avut un schimb de replici pe paginile de socializare, lucru care i-a surprins pe mulți.

Deranjat de faptul că partenera sa de viață stă numai cu telefonul în mână, Speak i-a adresat câteva cuvinte neașteptate.

"Ai probleme mari cu psihicul, ești foarte urâtă", i-a spus Speak logodnicei sale, după ce artista s-a plâns că editarea imaginii nu o face să arate pe placul ei.
 
"Ai reușit să mă plictisești și astăzi, de două ori", a fost și replica Ștefaniei, care a înțeles că artistul a glumit, potrivit Antena Stars.

Cum a început povestea de dragoste dintre Ștefania și Speak

După despărțirea de Adelina Pestrițu, Speak a suferit foarte mult, însă, după un an, soarele a ieșit pe strada lui, atunci când s-a îndrăgostit de Ștefania

În urmă cu mai bine de patru ani, cei doi au început colaborarea pe plan profesional. Ștefania a apărut în piesa lui Speak, „Libelula”. De atunci, toată lumea își punea semne de întrebare în privința relației dintre ei.

Cei doi au devenit din ce în ce mai apropiați. Totul a fost ținut secret, până când sentimentele au devenit atât de puternice, încât nu au mai putut fi ascunse.

„Suntem cei mai buni prieteni. Da, suntem împreună, dar nu vrem să epatăm cu treaba asta. Nu poţi să-ţi asumi nişte lucruri dacă nu eşti sigur de ele. Eu ştiu că oamenii vor să afle cât mai multe, dar nu e sănătos pentru noi. Dacă mă întrebi, nici nu ştiu de când suntem împreună, chiar nu ştiu… Ne-am apropiat aşa, în timp”, susținea Speak în 2017.

"Eu am făcut primul pas în a ne cunoaște, deși eu sunt mai timid. Am fost și eu bărbat o dată. Atunci când îți propui să te combini, nu se întâmplă nimic. Lasă să se întâmple. Pot să îi zic orice partenerului. E prima oară în viața mea când pot să fac asta. Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu", a povestit Speak într-un interviu pentru Antena Stars. 

În schimb, Ștefania a ținut să precizeze că cel mai mare atu al relației lor este acela că sunt foarte buni prieteni.

"Nu i-am dat semnale că ar trebui să facă vreun pas. S-a întâmplat. Noi suntem foarte buni prieteni și ăsta e cel mai mare atu al nostru", a declarat și Ștefania.

Speak, despre prima întâlnire cu socrii săi: Tatăl Ștefaniei m-a scos afară...

"Nu mai știu după cât timp, exact, i-am cunoscut părinții Ștefaniei. Oricum, nu a trecut multă vreme de când noi am format un cuplu și ne-am dus împreună la Galați, la ai ei. Recunosc, aveam emoții. Tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să facem grătarul amândoi.

După ceva timp, mi-a spus că el, în discuțiile pe care le-am avut atunci, a inserat câteva întrebări care să-l facă să-și dea seama cum sunt și dacă e totul bine. (zâmbește) Cât despre părinții mei, cum este și normal, ei iubesc tot ce iubesc și eu!", a povestit Speak pentru viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel