Spargere la sediul unei firme din Timișoara. Se oferă recompensă pentru informații despre hoți / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Anna Shvets de la Pexels
Foto ilustrativ / Imagine de Anna Shvets de la Pexels
A fost pusă în joc o recompensă pentru identificarea hoților care au prădat sediul unei firme de cosmetice din Timișoara. 

O spargere a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la sediul unei firme de cosmetice din Timișoara. Hoții au pătruns în sediu și au mers glonț în zona de birouri.

Acolo, din seiful pe care l-au deschis cu ușurință, au sustras suma de 20.000 de lei. La scurt timp, cei doi hoți s-au făcut nevăzuți.

Reprezentanții IPJ Timiș au informat că, „la data de 26 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Costache Negruzzi din Timișoara, persoane necunoscute au pătruns în data de 23 și 26 aprilie 2021, în incinta unei societății comerciale, iar dintr-o casetă metalică au sustras suma de 20.000 de lei. Se fac cercetări în vederea identificării autorilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.”, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Reprezentanții firmei prădate au transmis că „dacă cineva poate oferi detalii despre cei doi hoți și vor fi prinși, oferim recompensă.”

„Orice informație ne ajută! Va rog să ne sprijiniți ca să fie găsiți, pentru a stopa astfel de incidente în Timișoara. Pentru ca așa cum au procedat acum la noi la firma, o pot face la oricare dintre noi, acasă!”, au mai precizat reprezentanții firmei.

Iată imaginile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel