Spania. 15 românce ținute în cuști, eliberate de poliția din Las Palmas
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Poliția Națională din Spania a început o campanie amplă împotriva traficului de ființe umane. Zilnic 5 milioane de euro se produc numai din prostituție.

Unitatea Centrală a Rețelelor Ilegale de Imigrare și Falsificarea Documentelor ( UCRIF ) a eliberat 15 de femei din România exploatate forțat într-o casă din Las Palmas, potrivit stiridiaspora.com.  

Cei 10 suspecți de naționalitate română au fost arestați. Fetele, unele minore, fuseseră răpite și vândute unei rețele de prostituție internațională.

Citește și: DOSAR PROXENETISM. Șase femei, reținute în dosarul în care apar numele unor asistente TV 

Acestea erau bătute și obligate să întrețină raporturi sexuale cu diverși clienți zi și noapte. Ele nu aveau voie să iasă din casă și pentru a nu putea fugi din infern, răpitorii le țineau în cuști improvizate. Surse din Poliție spun că unele dintre victime erau chiar rude cu răpitorii. Tinerele se află acum sub protecția poliției într-un centru specializat de consiliere psihologică.

trafic femei Canare

Clienții erau de asemenea victimele organizației. În timp aceștia întrețineau raporturi sexuale cu fetele, exploatatorii le furau din buzunar bani, portofele sau alte obiecte de valoare.   În casa groazei au fost găsiți și câțiva copii care erau puși să cerșească. 

trafic de femei Canare

Planul de combatere a traficului de ființe umane a fost inițiat de către Ministerul de interne spaniol în Aprilie 2013. În ultimii doi ani sute de traficanți de persoane au fost arestați și zeci de femei de toate naționalitățile, exploatate sexual, au fost eliberate de poliția spaniolă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel