Southampton va dona unei fundaţii caritabile salariile din meciul cu Leicester City (0-9)
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei engleze de fotbal Southampton s-au angajat să doneze unei fundaţii caritabile salariile lor din ziua înfrângerii umilitoare de acasă cu Leicester City (0-9) din Premier League, într-o tentativă de a se reconcilia cu suporterii, relatează Reuters.

Sfinţii au încasat cea mai umilitoare bătaie pe teren propriu din istoria lor de 133 ani, vinerea trecută, când vulpile au profitat de inferioritatea numerică a gazdelor pentru a marca nouă goluri, inclusiv două triple prin Ayoze Perez şi Jamie Vardy.

Într-un comunicat, Southampton a precizat că a făcut un prim pas pentru împăcarea cu fanii prin donarea salariilor din meciul cu Leicester fundaţiei de caritate Saints.

Southampton are o misiune dificilă în zilele următoare, în care va înfrunta de două ori campioana Angliei, Manchester City, marţi în Cupa Ligii şi sâmbătă în Premier League.

Antrenorul Ralph Hasenhuettl şi-a avertizat jucătorii că echipa trebuie să progreseze pentru a rămâne în elita fotbalului englez: Trebuie să ştim că dacă vom mai juca aşa, nu avem nicio şansă să rămânem în această ligă, cu siguranţă. Toată lumea ştie asta. Acum este rândul nostru să găsim o cale de a juca mai bine decât până acum.

În clasament, sfinţii ocupă locul 18 din 20, primul retrogradabil, cu 8 puncte din 10 meciuri. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel