Urmărește emisiunea live
Soțul Sabinei, găsit în stare de șoc. ”Era în sufragerie, făcut ghem, avea un plâns isteric”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Soțul Sabinei, în stare de șoc după sinuciderea tinerei
Soțul Sabinei, în stare de șoc după sinuciderea tinerei
Sabina ar fi împlinit 29 de ani în ultima zi din anul 2021. Tânăra polițistă ar fi decis să renunțe la viață chiar înainte de ziua ei, împușcându-se cu arma de serviciu. 

Sabina a fost găsită moartă în apartamentul din Brașov. Tânăra ar fi avut unele traume din copilărie care și-ar fi pus amprenta pe relația pe care a construit-o ca adult. Era căsătorită recent, de doar câteva luni, și ar fi trebuit să fie fericită, însă gelozia pare că ar fi fost cauza conflictelor cu soțul său, și el tot polițist. 

Sabina ar fi fost crescută de mamă, după despărțirea părinților. Copilăria și-a trăit-o fără figura paternă. Abia în liceu, aceasta ar fi luat legătura cu tatăl său. Când a împlinit 18 ani, mama sa ar fi dat-o afară din casă, moment în care tânăra s-a mutat la bunică. 

”El era în sufragerie, făcut ghem”

După ce a aflat de vestea morții fetei sale, se pare că mama acesteia ar fi susținut că nu poate fi vorba de o sinucidere, acuzând că pe biletele de adio lăsate de fată nu ar fi fost scrisul acesteia. Totuși, conform Antena 3, mama nu mai vorbea cu fiica sa de doi ani. ”Am avut noi un conflict, ea ambiţioasă, eu ambiţioasă, eu aşteptam să vină ea la mine, ea probabil să mă duc eu.” spune acum mama tinerei. Femeia susținea că Sabina avea un scris frumos, iar biletele de adio lăsată de tânără ar fi fost scrise dezordonat, în grabă. 

Se pare, totuși, că nimeni nu știa ce-i în sufletul Sabinei. Descrierile despre soțul său arată un bărbat dărâmat de durere care nu mai poate face nimic pentru a o întoarce pe Sabina. ”El era în sufragerie, făcut ghem, şi avea aşa un plâns isteric” a susținut mama Sabinei despre soțul acesteia. Se pare că femeia are și unele tulburări de natură neurologică.  

”Avea tot ce-și dorea”

Vecinii admirau relația pe care Sabina o avea cu soțul ei. Un vecin a povestit pentru Observator, conform sursei citate: ”O familie fericită vă spun, eu când vin aici trec prin pădure şi îi vedeam, se îmbrăţişau pe balcon. Avea tot ce îşi dorea, nu ducea lipsă de nimic”. 

Sabina era polițistă în IPJ Brașov. Se pare că a ales să-și încheie socotolile cu viața cu pistolul Carpați din dotare. S-ar fi împușcat în cap, din cauza geloziei. Înainte de gestul șocant al tinerei, se pare că Sabina s-ar fi certat cu soțul ei, pe tema intervenției unei cumnate în relație. Pentru a detensiona situația, soțul femeii ar fi plecat de acasă și l-ar fi apelat și pe tatăl soției sale, căruia i-ar fi spus că nu poate gestiona singur situația. Sunată de tatăl ei, Sabina n-a răspuns, așa că cei doi bărbați au mers împreună la domiciliul cuplului, unde au găsit-o pe Sabina împușcată în cap. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel