Soțul lui Sivache, numită de Voiculescu la șefia ASSMB, preot în localitatea unde s-a născut fostul ministru. Chirieac - Ciutacu, ironii tari: Începe să-mi fie teamă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac și realizatorul TV Victor Ciutacu s-au completat legat de ”coincidențele” din jurul Oanei Sivache. 

Soțul Oanei Sivache este preot în localitatea din care provine fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, cel care a numi-o șefă la ASSMB. 

”Vreau să vă întreb un lucru, că știu că sunteți om serios și  nu credeți în teoria conspirațiilor. Domnul Vlăduț Voiculescu este născut în comuna Brănești, județul Dâmbovița”, a început Victor Ciutacu discuția cu Bogdan Chirieac, la România TV.

”O coincidență”, a subliniat Chirieac.

”Părintele (soțul Oanei Sivache n.r.) slujea la Parohia din comuna Brănești, județul Dâmbovița, în momentul în care ilustra sa soție a fost propusă și impusă, oficial, de Vlăduț Voiculescu, născut la Brănești, județul Dâmbovița, în funcția de șef la Agenția de Coordonare a Spitalelor”, a afirmat Victor Ciutacu.

Ceea ce dovedește în continuare că o localitate mică poate da mulți oameni mari, de valoare”, a continuat, ironic, Bogdan Chirieac.

”Chiar dacă uneori ești nevoit să imporți? Pentru că doamna, înainte, în timp ce era tot soția Sfinției Sale, doamna era la PSD Dâmbovița și lucra la Apă-Canal, la Țuțuianu. Dar s-au luat de la principii și după aia au trecut la dvs, la progresism (n.r. ironic, la USR). Era cu comuniștii aia vechi”, a mai spus Victor Ciutacu.

”E un salt. Trebuie să recunoașteți. (...) Când se face o monografie a Brăneștiului, să fie trecuți toți aceștia oameni mari, care au trecut pe acolo. S-au născut, au crescut. În Brăneștiul de Dâmbovița, nu în cel boieresc, de suburbie”, a precizat Bogdan Chirieac.

”Mie începe să îmi fie teamă, fiindcă al nostru, totuși, este pe locul doi pe lista de europarlamentare, Excelența Sa, ministrul Voiculescu. Cred că îl iau aștia la întrebări. Dacă scapă cu 9 iunie (n.r. data alegerilor europarlamentare) pe treaba asta, are imunitate”, a mai remarcat Bogdan Chirieac.

Citește și: Dosarul șpăgilor de la ASSMB, audieri. Cine i-ar fi făcut frecvent vizite Oanei Sivache, în biroul său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel