Data publicării:

Soția unui pompier din Arad ar fi dat foc caselor vecinilor ca să-și vadă soțul în acțiune

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
 Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Soția unui pompier din Arad ar fi incendiat casele vecinilor ca să-și vadă soțul la lucru.

Soția unui pompier din Arad, o femeie de 37 de ani, ar fi dat foc caselor vecinilor săi doar pentru a-și vedea soțul la lucru. Se pare că în perioada iulie - noiembrie 2023, aceasta ar fi provocat cinci incendii, transmite Antena 3 CNN. Flăcările au mistuit mai multe imobile de pe strada Crișului din localitatea Sebiș, iar femeia este acum acuzată că a provocat distrugeri de sute de mii de lei

"În urma acestor incidente, au fost cauzate pagube materiale în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru distrugere și distrugere din culpă. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Sebiș, s-a stabilit că o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliază în proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile. În baza probatoriului administrat, la data de 17 Noiembrie a.c., femeia a fost reținută pentru 24 de ore.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ a dispus arestarea preventivă a femeii, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere în formă continuată, distrugere și distrugere din culpă", a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Bărbatul nu ar fi știut nimic

"Primul incendiu a fost provocat pe data de 22 iulie, iar ultimul la începutul  acestei luni. Casa unuia dintre vecini a fost incendiată de 3 ori în 4 săptămâni. Din fericire, în urma flăcărilor puse intenționat de femeie, vecinii s-au ales doar cu pagube materiale, ce-i drept, consistente, ridicându-se la 200 de mii de lei. Motivul pentru care arădeanca a decis să distrugă casele vecinilor este unul cel puțin bizar. Soție de pompier fiind, acesteia îi făcea plăcere să urmărească intervențiile militarilor", a relatat reporterul Georgiana Botez.

Soțul femeii a participat la stingerea focurilor puse de aceasta. La audieri, ea a declarat că a comis faptele pentru că îi plăcea să vadă intervenția pompierilor. Totuși, anchetatorii au precizat că bărbatul nu are legătură cu ceea ce făcea soția sa. De altfel, expertiza psihiatrică cerută de procurori a stabilit că femeia are discernământ diminuat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel