Soția salvatorului din Apuseni, strivită de un buștean
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Argentin-Todea_b8d18eeef1
Argentin-Todea_b8d18eeef1

Unul dintre salvatorii din munții Apuseni, Argentin Todea, are o poveste de viață tristă. Omul care a ajuns printre primii la epava avionului pilotat de Adrian Iovan a început să apară din ce în ce mai des în presă, dar până acum nu a vorbit despre viața lui personală.

Soția lui Argentin Todea – o femeie simplă și muncitoare – a avut un accident cu ceva timp în urmă. Aceasta a fost strivită de un buștean și a avut nevoie de o operație chirurgicală pentru a se însănătoși.

„Nu prea am voie să fac efort mult. Sunt operată la un rinichi. Am avut un accident la pădure. A căzut un bustean peste mine și mi-a strivit rinichiul. A fost anul trecut în noiembrie. Acum mai fac treabă doar așa, prin jurul casei. Numai că soțul nu mai poate nici el, pruncii-s la școală... trebuie să facem ceva.

Eram cu soțul si cu un cumnat, m-au dus cu mașina la spital, la Alba, și m-au operat. Mi-au scos rinichiul, acum mai am doar unul. Nu avem serviciu, nu avem unde să lucram, trebuie să facem ceva... Avem pruncii-n școală, trebuie să-i ajutăm cumva” a mărturisit Angela Todea, sotia lui Argentin, pentru WOWbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel