Soţia lui Gheorghe Dincă, acasă în luna mai? Un vecin aruncă bomba
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Soţia lui Gheorghe Dincă ar fi fost acasă în luna mai. Informaţia a fost transmisă de un vecin al lui Gheorghe Dincă pentru Antena 3. 

"A fost plecat prin Italia cu toată familia. Nevastă-sa, acum vreo două luni, a fost acasă. Dar, spune lumea, că ar fi bătut-o şi a trimis-o în Italia să aibă grijă de copii. Cineva de la criminalistică m-a întrebat care e treaba cu gardul. Cred că e făcut cu un scop, eu ştiu. Mi-a zis Dincă că el îşi pune gardul lui, i-am zis să facă ce vrea. Toată lumea spune că a văzut fum ieşind, focul, şi după ce s-a terminat focul mirosea ca şi cum ar fi făcut grătar. Eu îl cunosc de 25 de ani, a avut firmă, făcea geamuri, am lucrat la el, a fost om respectuos", a povestit vecinul lui Gheorghe Dincă, la Antena 3. 

Georgiana Murgilă, reporterul Antena 3 care a vorbit cu vecinul lui Dincă, spune că interviul a fost luat la finalul lunii iulie, astfel că referinţa "acum două luni" trimite la luna mai. 

Totuși, chiar dacă Gheorghe Dincă s-a referit la prima fată dispărută, Luiza Melencu, ca la fata din luna mai, ea a dispărut din 14 aprilie. Aici, declarațiile sunt contradictorii. Pe de-o parte, inițial se vorbea că a ținut-o sechestrată pe Luiza până-n mai. Pe de altă parte, ultimele declarații susțin că Luiza Melencu a fost răpită și ucisă în aceeași zi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel