Soția lui Dan Barna, ÎNSĂRCINATĂ. Liderul USR va fi tată - FOTO
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Soția vicepremierului Dan Barna este însărcinată. 

Soția lui Dan Barna, însărcinată

Premierul Dan Barna și-a scos soția la primul eveniment cultural permis în spații închise, doar pentru persoanele vaccinate. La eveniment, operă, s-a purtat mască. 

Jurnaliștii prezenți la fața locului au avut și o surpriză: soția președintelui USR, Dan Barna, este însărcinată, o sarcină vizibilă, ceea ce arată că vorbim despre trimestrul doi-trei de sarcină. 

Vezi imaginea cu soția lui Dan Barna însărcinată în GALERIA FOTO

Patru evenimente culturale test/pilot

Guvernul a decis, prin Hotărârea 27 din 14 mai 2021, organizarea și desfășurarea a patru evenimente test/pilot în domeniul cultural, în limita a maximum 70% din capacitatea spațiului. Pe durata organizării și desfășurării evenimentelor test/pilot în domeniul cultural sunt respectate măsurile de prevenire și control a infecțiilor generate de virusul SARS-CoV-2, prevăzute în metodologia aprobată prin ordinul comun al ministrului Culturii și ministrului Sănătății, conform Hotărârii. 

Iată care sunt evenimentele: 

14 mai 2021, intervalul 19:00-21:00, Libera Musica, eveniment organizat la interior, cu participarea a maxim 70% din capacitatea spațiului, Organizator: Opera Națională București

2. 15 mai 2021, intervalul 19:00-21:00, Dineu cu Proști, eveniment organizat la interior, cu participarea a maxim 70% din capacitatea spațiului, Organizator: Teatrul Național București

3. 15 mai 2021, intervalul 19:00-21:00, Faust, eveniment organizat la interior, cu participarea a maxim 70% din capacitatea spațiului, Organizator: Opera Națională Română Cluj-Napoca

4. 16 mai 2021, intervalul 19:00-21:00, Libera Musica, eveniment organizat la exterior, cu participarea a maxim 70% din capacitatea spațiului, Organizator: Opera Națională București. Menționăm că în eventualitatea unor condiții meteorologie nefavorabile, evenimentul va fi reprogramat pe data de 22 sau 23 mai 2021. 

Vicepremierul Dan Barna a participat, împreună cu soția sa, la primul eveniment de acest tip, organizat la Opera Națională București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel