Data publicării:

Revolta soției bărbatului ucis de Mario Iorgulescu, rămasă văduvă cu doi copii la 21 de ani. "Ar trebui să-i spun că-i "mulțumesc". A intrat în el exact ca un glonț"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Vezi în articol ce spune soția bărbatului accidentat mortal de Mario Iorgulescu.

Revoltă după decizia Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie, care a admis joi recursul în casaţie formulat de Mario Iorgulescu şi a anulat decizia Curţii de Apel Bucureşti din octombrie 2023 prin care acesta a fost condamnat la 13 ani şi 8 luni închisoare, ceea ce duce la rejudecarea procesului în faza de apel, soția bărbatului ucis în accidentul provocat de fiul fostului președinte a ligii profesioniste de fotbal spune că va merge la CEDO pentru a-și face dreptate.

VEZI ȘI: Dosarul lui Mario Iorgulescu se va rejudeca

Femeia, rămasă văduvă cu doi copii la doar 21 de ani, i-a transmis un mesaj lui Mario Iorgulescu.

"În continuare, că tot este liber, poate să bea, să se drogheze și să iasă la volan să mai omoare și pe alții. Eu să mă las bătută din să accept ideea că Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie. Mai bine mor. Eu vreau să fac tot posibilul să merg și la CEDO, să merg oriunde posibil încât Mario Iorgulescu să nu scape de pușcărie", a declarat femeia pentru Antena 3 CNN.

"Mario Iorgulescu nici măcar nu a ciupit frâna"

Femeia a reamintit faptul că după ce soțului ei, Dani Vicol, a murit la 24 de ani în accidentul violent provocat de Mario Iorgulescu, cei doi copii ai ei au rămas fără tată.

"Ar trebui să-i spun că-i "mulțumesc" că de 5 ani m-a lăsat fără soț. Mi-a lăsat copiii fără tată", a mai spus femeia.

"Mario Iorgulescu nici măcar nu a ciupit frâna, asta înseamnă că a vrut să-l omoare, a intrat în el exact ca un glonț. L-a scos pe geam, ditamai bărbatul de 90 și ceva de kilograme să iasă pe geamul din dreapta. A ieșit pachet", a mai spus soţia victimei. 

Filmul accidentului produs de Iorgulescu

Reamintim că accidentul produs de Mario Iorgulescu s-a întâmplat în seara zilei de 8 septembrie 2019. Iorgulescu participa atunci la o petrecere în satul Gulia, comuna Tărtăşeşti, unde a consumat alcool. După ce petrecerea s-a terminat, pe fondul unei crize de gelozie şi într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l şi fiind sub influenţa cocainei, el s-a urcat în maşina sa şi a plecat spre Capitală.

În intersecţia dintre Şoseaua Chitilei şi strada Teodor Neagoe a pătruns pe culoarea roşie a semaforului cu viteza de 145 km/h, după care a accelerat până la 162 km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I. Ulterior, a urcat cu maşina pe un scuar, apăsând la maximum pedala de acceleraţie, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală, la viteza de 143 km/h, cu un autoturismul condus de Dani Vicol, care a decedat pe loc în urma impactului.

VEZI ȘI: Mandat european de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel