Șoșoacă, "USR-istă pe viață". Bulai, replică savuroasă: Caricatură, personaj ciudat. Se va ofili!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Alfred Bulai a vorbit despre Diana Șoșoacă, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi și: Val Vâlcu: Șoșoacă e mai USR-istă decât Chichirău. Nu este clar ce joc face?

În contextul în care Val Vâlcu a spus ieri că Diana Șoșoacă a rămas o USR-istă convinsă, după gesturile pe care le-a făcut cu protestele anti-restricții, Alfred Bulai a comentat subiectul.

"Personajul ăsta e genul de personaj ciudat, curios, cum vreți ca să fim amabili. E unul dintre factorii limitativi ai creșterii AUR, pentru că excesele de genul ăsta plan unei categorii de populație, e adevărat, dar care blochează categorii mai largi.

Personaje de genul ăsta ajung la caricatură. Stilul ăsta nu mai funcționează astăzi. Sigur, atrage atenția și lumea i-a învățat numele, știe cine este, o avea susținători, dar orice partid sănătos la cap... poate își revine. Sunt hahalere în toate partidele. Atâta timp cât a pierdut legătura cu partidul, va deveni un personaj care va plictisi!

Ea nu are simțul umorului, ca măcar să râd, să-mi placă, să te uiți ca să râzi. Dar ea încearcă să fie eroică, intransigentă, supărată, disperată. Ea face un deserviciu! Se fa ofili!",a spus Alfred Bulai, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel