Șoșoacă-Târziu, întâlnire de gradul zero în culisele Antena 3. Imaginile au fost date pe post!
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Șoșoacă spune că nu are secure cu nimeni
Șoșoacă spune că nu are secure cu nimeni
Senatorul Diana Șoșoacă s-a întâlnit cu fostul său coleg din AUR, senatorul Claudiu Târziu, în platourile televizunii Antnea 3.

Cei doi politicieni s-au întâlnit în platourile televiziunii din postura de invitați. Diana Șoșoacă părăsea emisiunea de dinaintea celei la care urma să participe Claudiu Târziu.

„Să fie sănătos, bună seara!”, a spus Șoșoacă, după ce a trecut pe lângă fostul său coleg de partid. Urmărită de un reporter și întrebată despre o împăcare dintre cei doi, ea a răspuns: „Honi soit qui mal y pense” (n.r., „Să se facă de rușine cel ce se gândește la rele [despre un subiect]).

Șoșoacă spune că nu e certată cu nimeni

„Eu nu am secure cu nimeni, eu nu mă cert cu nimeni, eu îmi văd de treaba mea”, a continuat senatorul Șoșoacă, pe holurile clădirii. „Mă scuzați, dar eu am o emisiune de urmat, la o altă televiziune”.

După ce reporterul i-a reamintit că cei doi sunt colegi în Parlamentul României, ea a continuat: „Da, bună ziua, bună seara. În primul rând, un bărbat, când intră în platou, este primul care salută, mai ales o doamnă. Haideți să ne aducem aminte de manierele elegante și nu-mi reproșați mie o obligație care-i incumbă unui bărbat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel