Șoșoacă a jignit un bărbat la Brăila, care a acuzat-o că face jocul Rusiei: Du-te, mă, la reanimare! - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost criticată de un bărbat, în timp ce își făcea campanie electorală la Brăila.

Conform unui clip de pe rețelele de socializare, un bărbat care susține că a luptat la Revoluție i-a reproșat senatoarei că face jocurile Kremlinului: 'Vii tu cu rușii aici', i-a spus omul.

Diana Șoșoacă i-a răspuns, în stilul caracteristic, și l-a făcut PSD-ist. Bărbatul i-a răspuns că 'nu este cu niciun partid politic'.

'Ce cauți la Ambasada Rusiei?', a mai întrebat-o brăileanul. Șoșoacă i-a răspuns: 'E treaba mea, mă! Bravo, mie, că m-am dus, mă! Eu am tupeu, tu nu ai tupeu'.

Video

În timpul schimburilor de replici, senatoarea i-a mai zis că rușii au câștigat războiul cu Ucraina și că nu ea va pleca din Brăila, ci el. De asemenea, Diana Șoșoacă nu a dezmințit că face jocurile Rusiei, nu a negat acest lucru.

Citește și - Interlopul clujean Gore a intrat în partidul lui Șoșoacă: La capitolul jmecherie și ciumegareală am adus legenda! - Video

Interlopul clujean Marius David, cunoscut drept Gore, a intrat în partidul S.O.S. România, condus de Diana Șoșoacă. Anunțul a fost făcut de fostul boxer, politician și luptător MMA, Călin Mărincuș, într-o postare pe rețelele de socializare.

'La capitolul Jmecherie și Ciumegareală am adus LEGENDA! Fii ȘOȘOCAR!", scrie la descrierea clipului postat de Călin Mărincuș.

'Având în vedere că în Parlamentul României este o golănie fără pereche (...) Noi, SOS Cluj-Napoca, nu o să mai fim descoperiți la absolut niciun capitol. Așadar astăzi SOS Cluj-Napoca se întărește cu 300%... Noi SOS Cluj vom face față oricăror provocări, de oricare fel. Domnul Gore, Marius Florin David, este membru SOS, eu l-am invitat în partid, el este un naționalist și un patriot, o poate dovedi în fața oricui', a spus Călin Mărincuș.

Călin Mărincuș a avut și un mesaj pentru presă:

'Dacă ne veți defăima, vă vom da în judecată, pentru că dacă eram înainte de 2010... Dar, totuși, noi vă rugăm și vă invităm să ne chemați pe amândoi să avem o discuție filmată cu dvs - vă garantăm că veți avea o audiență maximă și rating, dar asta nu înseamnă că veți ieși bine dintr-o discuție cu noi'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel