Sorina Bota, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști mureșeni, a murit
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
sorina
sorina

Un accident de mașină produs în noaptea de sâmbătă avea să curme viața, la nici 40 de ani,  a unuia dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de radio mureșeni, Sorina Bota.

[caption id="attachment_281279" align="alignleft" width="310"] Foto: Adi Coco[/caption]

Accidentul s-a produs pe raza comunei Ernei, unde mașina în care se afla Sorina Bota a intrat în capul de pod din zona Selgros , pe porţiunea pe care se lucrează la carosabil. Imediat după accident Sorina Bota era conştientă şi a vorbit cu echipajul de descarcerare. Şoferul, un cetăţean italian, a coborât singur din maşină şi a fost transportat şi el de urgenţă la Spitalul Judeţean, în acest moment fiind într-o stare gravă, în comă. Decesul jurnalistei Sorina Bota a intervenit în cursul nopţii în spital, scrie tirgumureseanul.ro.

Cunoscută pentru activitatea ei prodigioasă la cotidianul 24 Ore Muresene, la Stii TV, la Radio Targu Mureş, săptămânalul Punctul, compania Reea, iniţiatoare a proiectului Poveştile Oraşului, laureată a premiului pentru jurnalism Dumitru Tinu, Sorina Bota a reprezentat un etalon pentru comunitatea ziariştilor din Tîrgu-Mureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel