Data publicării:

Sorin Roșca Stănescu: În PNL voi merge de la lipit afișe...

WhatsApp
SORIN-ROSCA-STANESCU-FANE-4
SORIN-ROSCA-STANESCU-FANE-4

Decizia lui Sorin Roșca Stănescu de a se înscrie în PNL a luat, oarecum, prin surprindere opinia publică. Cunoscutul ziarist și-a anunțat intenția de a deveni membru PNL la mitingul, de joi, organizat de către USL. În acest sens, De Ce News i-a solicitat un interviu.

Sorin Roșca Stănescu a declarat în exclusivitate pentru De Ce News, într-un ultim interviu în calitate de simplu cetățean,  câteva motive care au dus la decizia domniei sale de a se înscrie în PNL.

SR Stănescu a spus, că în urma unei convorbiri cu Varujan Vosganian, a luat legătura cu președintele filialei PNL a  Sectorului 2, Dan Cristian Popescu,  urmând ca în cursul zilei de vineri să se întâlnească pentru a pune la punct formalitățile de înscriere în partid.

De ce la Sectorul 2? Pentru că, deși locuiesc la Snagov, încă nu am reușit să-mi perfectez mutația, eu figurând în continuare cu domiciliul în București, a declarat SR Stănescu.

Despre conflictul pe care îl are cu președintele Băsescu, de care este acuzat de foartă multă lume că a fost o vreme alături de acesta, Stănescu a spus că el l-a susținut pe Băsescu atâta timp cât acesta nu a fost președinte. După aceea, a devenit un critic frecvent al președintelui, fapt ce a făcut ca acesta să-mi aducă acuzații grave. Față de acestea, eu l-am dat în judecată pe Băsescu în cursul anului 2011, dar Justiția mi-a fixat primul termen în toamna anului 2012. Sper să reușesc ca să decalez acest termen pentru primăvara acestui an, ne-a mai declarat cunoscutul ziarist.

Întrebat daca a negociat ceva cu liderii PNL, SR Stănescu a spus că nu a fost vorba despre așa ceva. De la bun început, din anii '90, eu m-am simțit apropiat de mișcarea liberală. Am fost un liberal în societatea civilă. Voi lua legătura cu președintele PNL, Crin Antonescu, și dacă consideră că voi fi util partidului pot să fac orice, de la lipit afișe, până la a-mi oferi  calităților mele de gazetar.

De asemenea, SR Stănescu a declarat că nu va face niciun secret din faptul că se înscrie în PNL. Voi continua să scriu în continuare la Corect News, iar opiniile mele vor fi aceleași. Aparițiile mele la televiziuni vor continua, dar nu voi mai apărea ca ziaristul Sorin Roșca Stănescu, ci liberalul Sorin Roșca Stănescu, a conchis cunoscutul jurnalist.

Citește și:

Sorin Roşca Stănescu se va înscrie în PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel