România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Darius Muresan | Publicat pe: 21 noi, 13:23
Sorin Naș își explică decizia: Populația s-a săturat. Partidele nu au demonstrat că reprezintă o alternativă viabilă
Sursa foto: Agerpres
Sorin Naș, candidat independent la alegerile parlamentare, într-un interviu acordat DC News, a precizat ce a stat în spatele acestei decizii.

Sorin Naș spune că nici partidele parlamentare, dar nici cele noi, nu au reușit să ofere o alternativă viabilă la actuala clasă politică. Acesta a subliniat că electoratul trebuie să învețe să aleagă oamenii nu neapărat partidul.

„Marea masă a populației își dorește altceva. Din păcate niciunul dintre partidele politice, nici cele parlamentare nici cele noi care pornesc cu cu un handicap din cauza faptului că legislația favorizează partidele mari și îngrădește posibilitatea de a crește a partidelor mici, nu au demonstrat că reprezintă o alternativă viabilă la actuala clasă politică.

Este important să învățăm să alegem omul, nu neapărat un partid sau altul chiar dacă simpatizăm un partid sau o doctrină. Important e să verificăm ce persoane sunt pe listele partidelor și dacă merită să le acordăm votul pentru a ne reprezenta în Parlament”, a precizat Sorin Naș, la DC News. 

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro