Sorin Grindeanu explică ruptura PSD - Dragnea: Nu merită să fie chiar așa de diabolizat
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Facebook / Sorin Grindeanu
Facebook / Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu, fost premier și actualul director ANCOm, a explicat într-o emisiune tv unde s-a prosus ruptura dintre PSD și fostul său lider, Liviu Dragnea.

Sorin Grindeanu, a declarat la ”Legile Puterii”, luni seara, că, în opinia sa, Liviu Dragnea a fost un bun lider al partidului, până la un moment dat:

”Despre Liviu Dragnea, o să vă surprind și o să vă spun că nu cred că merită să fie chiar așa de diabolizat, cum am mai auzit de la foști colegi din partid. Este ceea ce cred. Relația mea cu Liviu Dragnea a fost una sinusoidală: sus, jos, sus, jos. Eu nu cred că există vreun PSD-ist care să spună că Liviu Dragnea a condus prost partidul. A condus foarte bine, e părerea mea”, a explicat Sorin Grindeanu.

Ruptura în partid

El a mai spus și unde a intervenit ruptura în partid:

Ruptura cred că s-a produs din momentul în care cred că a început să pună agenda personală ca prioritate, în fața agendei partidului. Ca să dau un exemplu, cel legat de justiție. Anumite lucruri au depășit normalul și trebuiau îndreptate, dar să nu picăm în partea cealaltă, să ne întoarcem în vremuri mai de demult, când în țara asta s-au întâmplat foarte multe lucruri... Până într-un final, nu a reușit ce și-a propus. Este în închisoare și-mi pare rău”, a mai declarat Grindeanu, la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel