Sorin Chinde, directorul GFR: Salariile nete ale angajaților rămân neschimbate. Vrem să devenim cel mai mare jucător privat din această parte a Europei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Sorin Chinde, directorul Grup Feroviar Român, companie a grupului Grampet, a anunțat că salariile angajaților vor rămâne neschimbate, iar trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat nu va afecta personalul. Totodată, directorul GFR a vorbit despre planurile de extindere ale companiei. 

Sorin Chinde spune că trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat va fi suportată integral de către companie. Numărul angajaților este unul semnificativ. 

"În cadrul grupului Grampet sunt aproximativ 7000 de angajați, iar conform deciziei atât a acționarilor cât și a membrilor Consiliului de Administrație, salariile nete ale angajaților noștri vor rămâne constante. Trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat va fi compensată integral de către companie. Fondul de salarii se estimează că va rămâne relativ la fel," a spus Sorin Chinde la DCNews Live.

Directorul Grup Feroviar Român(GFR) a mai precizat că scopul companiei este de a deveni cel mai mare jucător privat din această zonă a Europei. 

"Suntem un grup de companii care acționăm în două domenii principale ale transportului feroviar: transport feroviar de marfă și zona de mentenanță-material rulant. Ca operatori feroviari suntem prezenți în Austria, Ungaria, Croația, Bulgaria și bineînțeles, România, aici unde suntem cei mai mari. Scopul nostru este de a deveni cel mai mare jucător regional din Europa Centrală și de Sud-Est," a mai spus Sorin Chinde. 

Extinderea companiei s-a făcut de-a lungul timpului cu reurse proprii, chiar dacă timpul necesar a fost unul mai îndelungat. 

"În cazul grupului nostru de firme, orice dezvoltare pe care am făcut-o, a fost cu resurse proprii. Neavând bănci suficient de puternice care să sprijine dezvoltări externe, ne dezvoltăm pe măsură ce putem, cu resurse proprii. În cazul nostru, extinderea este un proces care durează de peste zece ani de zile. Putea să dureze mai puțin, bineînțeles, dacă aveam resursele necesare," a continuat Chinde.

Vezi răspunsul complet. VIDEO: 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel