Sorin Șaguna a murit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
Actorul Sorin Șaguna a murit, după ce ultima perioadă din viață și-a petrecut-o mai mult timp prin spitale. Tragedia s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, susțin surse DC News.

VEZI ȘI: Sorin Șaguna a murit. Florin Zamfirescu: Sunt șocat

Sorin Șaguna avea probleme de sănătate și o boală necruțătoare l-a luat dintre noi. "Sorin Șaguna era internat de câteva luni în Bucureşti. Era un spirit luptător de mic, foarte ambiţios, şi orgolios, în sensul bun. Un adevărat exemplu pentru generaţiile tinere. Mulţi aveau de învăţat de la el, chiar dacă erau mai mari decât el", a spus o sursă pentru DC News.

Actorul Sorin Șaguna s-a născut în Buzău și avea doar 25 de ani. Absolvise Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale" din București și deja jucase pe scenă alături de cei mai îndrăgiți actori.

Sorin Șaguna a intrat și în sufletele celor ce îi admiră cariera și nu oricum, și nici oriunde, ci chiar pe micile ecrane, în producția lui Caragiale "O noapte furtunoasă", difuzată de TVR 2 de Sărbători.

A fost implicat în mai multe acţiuni filantropice. A făcut parte dintr-un ONG şi a fost voluntar la Crucea Roşie, unde a avut două atestate recunoscute la nivel internaţional, de trainer pe probleme antidrog şi pe probleme de intervenţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel