Şoricel, filmat la raionul de carne Kaufland. Poziția oficială a lanțului de hipermarketuri - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Pe data de 26 Februarie, clienții unui magazin Kaufland din Curtea de Argeș au avut o surpriză neplăcută: un șoricel mișuna prin  vitrina frigorifică cu carne .

În filmulețul postat, pe rețelele de socializare, de către un client, se poate vedea cum rozătoarea se plimbă nestingherită printre bucățile de carne din frigider, și cum, la un moment dat, un angajat al magazinului, încearcă să îl prindă.

Într-un răspuns pentru DCNews, reprezentanții Kaufland au făcut următoarele precizări: 

”Ne cerem scuze clienților pentru incidentul regretabil din Curtea de Argeș. Am retras imediat toate produsele din vitrină pentru distrugere, am restabilit condițiile igienico-sanitare necesare desfășurării activității și, în același timp, am solicitat o intervenție urgentă a firmei cu care colaborăm pentru deratizare. Precizăm că lunar au loc proceduri pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție în toate magazinele noastre, derulate prin intermediul unor companii specializate. Ultima intervenție de acest tip a avut loc în urmă cu numai 5 zile în magazinul din Curtea de Argeș și nu au fost găsite deficiențe.

Vă asigurăm că tratăm cu maximă seriozitate incidentul și, suplimentar, pentru a ne asigura prin toate mijloacele că cele mai înalte standarde igienico-sanitare sunt respectate, vom relua școlarizarea angajaților din acel magazin.”

VIDEO:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel