Sorana Cîrstea vorbeşte despre Serena Williams, după aluzia la adresa Simonei Halep. "Ca jucătoare, extraordinar de bună, dar ca persoană..."
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO: DC News/Sonia Baciu
FOTO: DC News/Sonia Baciu
Sorana Cîrstea îi ia apărarea Simonei Halep după ce Serena Williams a făcut aluzie la faptul că românca nu merita titlul de la Wimbledon. 

"8 sună mai bine", a scris Serena Williams pe Twitter, la scurt timp după ce tribunalul Sports Resolution a dat decizia de suspendare a Simonei Halep pentru 4 ani, în cazul de dopaj. 

"Serena, ca jucătoare, a fost extraordinar de bună, dar ca persoană mereu a avut această aroganță. Nu a acceptat când cineva a putut să o bată sau când cineva i-a luat un titlu", a spus Sorana Cîrstea, pentru ProTV.

"Mi-a fost frică să mai iau şi o aspirină"

În plus, Sorana îi ia apărarea Simonei Halep şi spune că nu crede în ideea că aceasta s-ar fi dopat. 

"O cunosc pe Simona. Nu cred că vreodată s-a dopat conștient. Această suspendare este pentru un om nevinovat. Mi-a fost frică să mai iau orice, mi-a fost frică să mai iau și o aspirină. Sunt puțin poate paranoică, dar nu este de joacă. Este coșmarul oricărui sportiv", a mai declarat "Sori".

Şi Simona Halep a reacţionat  

”Cred că toată lumea are dreptul să mă judece, pentru că tribunalul a decis că este vina mea. Cineva mi-a spus azi că jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat Front Office Sports.

Andreea Răducan: Indiferent de sentinţa definitivă, nimeni nu îi va lua performanţele

"Simona este o sportivă excepţională şi punct. Ea a făcut cinste acestei ţări prin rezultatele pe care le-a obţinut la un nivel destul de înalt, chiar dacă verdictul rămâne acelaşi. Indiferent de sentinţa definitivă nimeni nu îi va lua performanţele obţinute, nici talentul pe care îl are. Situaţia complicată este legată de faptul că această penalizare vine pentru ea într-un moment delicat... în sensul că va fi destul de dificil să aştepte până trece perioada de suspendare pentru a putea reveni în arena competiţională. Nu am avut o discuţie cu Simona pentru a vă mărturisi exact ceea ce simte, dar îmi imaginez că e destul de complicat să îţi găseşti cuvintele pentru a descrie perioada pe care o traversează ea acum", a spus fosta gimnastă, prezentă la evenimentul de lansare a Săptămânii Europene a Sportului, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel