Urmărește emisiunea live
Sorana Cîrstea, primele declaraţii după victoria cu Aryna Sabalenka. Presa internaţională, la picioarele româncei
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Sorana Cîrstea
Facebook Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea a învins-o pe Aryna Sabalenka la WTA Miami şi s-a calificat în semifinalele turneului. 

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari, după ce a învins-o pe belarusa Arina Sabalenka, numărul doi mondial, cu 6-4, 6-4. 

”Am venit aici și știam că o să fie un meci foarte greu. Știam că trebuie să-mi fac jocul, am încercat din toate puterile să am picioarele pe pământ și să fiu realistă. 

Oamenilor le place să țină cont de vârstă, de joc, de rezultate, dar eu nu fac asta. Eu lucrez, îmi văd de treaba mea, cred în continuare în jocul meu, de munca mea cu antrenorul Tohmas Johansson, alături de care lucrez din septembrie și până acum cred că avem o colaborare excelentă.

A fost o atmosferă senzațională, mai ales că am văzut steagurile româniei, înseamnă mult pentru mine. Când văd că vin români să mă susțină, mă bucur foarte mult”, a declarat Sorana Cîrstea, imediat după victoria contra Arynei Sabalenka. 

Cîrstea, lăudată de presa de specialitate 

"Sorana Cîrstea o surprinde pe Aryna Sabalenka și se califică în semifinalele Miami Open. Cîrstea, care nu a pierdut vreun set la Miami, a avut o prestație de excepție și a profitat de mai multe duble greșeli ale adversarei", au scris cei de la ESPN .

"Numărul doi mondial Aryna Sabalenka a suferit o înfrângere surprinzătoare în minim de seturi, în timp ce Sorana Cîrstea a obținut cea mai importantă victorie a carierei pentru a se califica în semifinalele turneului de la Miami", au notat cei de la BBC.

"Românca Sorana Cîrstea a produs un joc briliant pentru a o surprinde pe campioana de la Australian Open, Aryna Sabalenka, în sferturile de finală ale turneului de la Miami", au scris și cei de la Tennis365.

"Sorana Cîrstea a produs o mare surpriză în sferturile turneului WTA 1000 de la Miami. Numărul 74 mondial a câștigat 6-4, 6-4, împotriva campioanei de la Australian Open, Aryna Sabalenka. Datorită prestației bune, românca a rămas fără set pierdut la turneul de la Florida", au precizat cei de la Tennisnet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel