Data publicării:

Sorana Cîrstea, în turul 2 de la Montreal

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Sport
WhatsApp
Sorana Cîrstea Foto: Facebook
Sorana Cîrstea Foto: Facebook
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 de la Montreal, după ce s-a  impus în turul inaugural de la Montreal în faţa rusoaicei Varvara Gracheva, care reprezintă acum Franţa.

Sorana Cîrstea a obţinut victoria după 2 ore şi 8 minute de joc, scor 6-4, 7-6(3), învingând-o  pentru a doua oară pe  reprezentanta Franţei. Succesul anterior a venit în 2022, la Melbourne.

Românca a obţinut calificarea în turul secund, la capătul unui meci extrem de echilibrat în fața Varvarei Gracheva, în care a ştiut să gestioneze foarte bine momentele importante.

Cîrstea o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Anastasia Potapova (27 WTA) şi Karolina Muchova (17 WTA). În cazul în care va obţine calificarea în optimi, Sorana Cîrstea va juca împotriva câştigătoarei dintre Iga Swiatek (1 WTA) şi Karolina Pliskova (23 WTA).

Turneul de la Montreal oferă premii totale în valoare de 2,78 milioane de dolari.

Canadian Open e un turneu care implică două orașe, gazda fiind diferită de la un sezon la altul pentru cele două întreceri ATP și WTA. Anul trecut fetele au jucat  la Toronto, iar bâieții  vor evolua la Toronto în turneul lor de categoria Masters 1000.

Vezi și: Mama Soranei Cîrstea, mesaj după ce fiica sa a fost atacată pe internet. "De ce sunteţi deranjaţi?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel