Miami Open. Meciul Soranei Cîrstea, amânat din cauza ploii. La ce oră s-ar putea disputa, dacă permite vremea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Sorana Cîrstea intră în turneul WTA 1.000 Miami Open, direct în turul secund, pentru a treia confruntare din acest an cu Sloane Stephens.

UPDATE: Ploaia de la Miami dă bătăi de cap organizatorilor, care au revizuit programul meciurile contând pentru turul secund al turneului.

Astfel, în cazul în care ploaia va permite începerea meciurilor, partida Soranei Cîrstea cu Sloane Spehens va avea loc după duelul Storm Hunter - Emma Navarro, pe terenul numărul 1, dar nu mai devreme de ora 1:00 (ora României).

UPDATE: Din cauza vremii nefavorabile, meciurile de astăzi nu vor începe până la ora 14:00 (ora locală), au transmis organziatorii turneului de la Miami.

Știre inițială

Sorana Cîrstea, favorita numărul 19, va juca în această seară împotriva americancei Sloane Stephens, direct în turul secund al turneului WTA 1.000 Miami Open, dotat cu premii totale de 8.770.480 de dolari.

Meciul, al patrulea, după trei meciuri pe tabloul masculin, va avea loc la ora 23.00 (ora României).

Stephens, 31 de ani, locul 41 WTA, s-a calificat în această fază a competiției din SUA, după ce a învins-o pe germanca Angelique Kerber, scor 6-2,6-3.

Stephens și Cîrstea se vor confrunta pentru a cincea oară, cele două împărțindu-și victoriile meciurilor directe, iar două dintre dueluri au avut loc în acest an, românca s-a impus în turul inaugural de la Doha, scor 6-2,6-3, iar americanca a câștigat la Indian Wells, scor 6-0, 7-5, în turul secund.

”Sunt bucuroasă să încep în sfârșit competiția. La Indian Wells am terminat destul de devreme turneul și am avut aproape două săptămâni de antrenament. Sper să-mi găsesc jocul, să lupt și să câștig meciul.

Chiar glumeam că aș vrea să mai încerc și alte adversare. Sper s-o vedem pe Sorana de la Doha”,  a declarat Sorana Cîrstea, la digisport.ro

Sorana Cîrstea este singura sportivă din România rămasă în turneu, după ce Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Simona Halep au fost învinse în turul inaugural.

Curg invitațiile pentru Simona Halep

Reamintim că pentru Simona Halep, beneficiara unui wild-card din partea organizatorilor, meciul de la Miami a fost primul după o pauză de 19 luni, în urma suspendării în dosarul de dopaj.

În ciuda unor comentarii făcute de o colegă de circuit, cu privire la acordarea de wild-card-uri în cazul jucătoarelor suspendate de dopaj, organizatorii altor turnee o doresc pe româncă pe teren.

Iar cea mai recentă invitație a venit din partea francezilor, care o văd pe Simona Halep ”invitata ideală” și i-au oferit un wild-card pentru turneul WTA 250 Rouen, crescut în categorie de la WTA 125, și care va avea loc în perioada 13-21 aprilie.

”Dar avem o bănuială că un anunț important ar putea fi făcut în curând pentru a sărbători această primă ediție.

Simona Halep este invitata ideală pentru acest tip de turneu, deoarece românca, de la sfârșitul suspendării, este în căutare de meciuri și de încredere, iar clasamentul ei nu îi permite accesul la cele mai mari turnee din circuit.

Vom afla în curând dacă We Love Tennis a avut sau nu intuiție...”, notează welovetennis.fr, citat de digisport.

Citește și: Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep: Pentru mine este o referință

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel