Sora lui Adrian Zglobiu, declarații uluitoare despre fratele său
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Adrian Zglobiu a încercat să se sinucidă
Adrian Zglobiu a încercat să se sinucidă
Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu trece printr-o perioadă dificilă. Această situație l-a adus în pragul disperării pe Adrian Zglobiu, motiv pentru care a vrut să-și pună capăt zilelor.

S-a întâmplat miercuri dimineață, chiar în momentul în care poliţiştii au venit să-l ridice pentru a fi dus la o nouă expertiză psihiatrică. Bărbatul a fost transportat la spital. Sora lui a povestit cum s-a întâmplat totul.

"A vrut să se sinucidă. Acum au venit să-l ia, trebuia să vină să-l ia vineri şi au apărut acum, miercuri. Ne-am trezit cu ei la poartă pe nepusă masă. Adrian nu a vrut să meargă cu ei, nu a vrut să se interneze. Acolo este o presiune psihologică foarte mare. Medicii aceia sunt nişte oameni extrem de puternici şi acţionează ca nişte organe de anchetă. Este o problemă de sistem în general. S-a speriat, efectiv a încercat să-şi ia zilele. A încercat cu un cuţit să-şi ia zilele. Nu am putut să-l ţin, a fugit în spatele curţii şi s-a rănit la gât şi în zona abdomenului. L-au oprit politiştii şi noi", a declarat sora bărbatului pentru Neptun TV.

VEZI ȘI: Dumitrașcu, despre Zglobiu: "Asta s-a căutat de fapt!"

FOTO: Neptun TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel