Sora Deliei, clipe de coșmar. A ajuns la terapie intensivă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Oana Matache, sora Deliei, a ajuns de urgență la spital zilele trecute și a făcut anunțul public, pe rețelele de socializare.

Sora Deliei, Oana, a trecut prin clipe de panică acum câteva zile, după ce a ajuns din nou cu băiețelul ei în spital, în urma unor probleme de respirație.

Bogdănel, fiul cel mic al Oanei, a fost internat la terapie intensivă cu insuficiență respiratorie, iar mămica a rămas în spital, alături de el. 

Aceasta a postat mai multe mesaje pe pagina personală de Instagram, prin care și-a ținut fanii la curent cu starea de sănătate a celui mic, care acum este bine și începe să se însănătoșească.

Ce a scris Oana. "L-am internat cu insuficiență respiratorie"

„A venit prințesa la spital de stat, căci „la lux" nu e terapie intensivă", a scris Oana pe Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii și filmulețe cu Bogdănel dormind.

„L-am internat pe Bub alaltăieri cu insuficiență respiratorie, dar acum în sfârșit s-a stabilizat pe o saturație normală", a mai scris ea.

Totodată, Oana și-a păstrat moralul sus și a făcut haz de necaz. Aceasta a mai scris "Am avut un mic dejun foarte instagramabil", postând o fotografie cu un sandwich cu șuncă și brânză, "Am și televizor, de la vecini", a mai glumit ea, postând toate fotografiile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel