Sora criminalului de la Caracal: Vrea să-i apere pe alții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sora lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a acordat un interviu în care povestește despre faptele fratelui său.

"Nu știu dacă a făcut-o- n.r. a ucis fetele, pentru că s-ar putea întâmpla să fi spus că el a făcut-o, ca să-i apere și pe alții sau ca să scape odată să nu mai fie târât de colo până colo. O fi zis: bă, mai bine zic așa și să mă ia, să mă ducă unde or vrea, să mă omoare, să facă ce-or vrea. Că a fost îndemnat, că a făcut cu altcineva și nu vrea să spună, asta e altceva", a declarat sora lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, într-un interviu pentru România TV.

Întrebată dacă crede că fratele ei a făcut parte dintr-un grup de trafic de minori, sora criminalului a răspuns: "Da, s-ar putea. L-o fi dus de nas unu și altul și... Au fost îndemnuri, conflicte cu alții și lui probabil îi e teamă să spună că a fost și cu ălă și cu ăla, din cauză că zice: eu scap, ăla intră și pe urmă rămân ceilalți că sunt destui prieteni între ei și mă omoară. Nu știu ce să cred și ce să zic".

Vezi și: Cod galben de inundaţii pe râuri din mai multe judeţe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel