Sondaj Sociopol despre încrederea în premieri: Florin Cîțu aproape de Viorica Dăncilă. Mihai Gâdea: Cât de tare să fie?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un sondaj Sociopol arată dezastrul încrederii în premierii României.

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea de miercuri seara un sondaj exploziv al Sociopol, în ceea ce privește încrederea românilor în premierii României din ultimii ani.

Sondajul este condus detașat de Victor Ponta, premier în perioada 2012 - 2015. "Prim-ministru deasupra tuturor", a subliniat Mihai Gâdea.

Sub Victor Ponta se află Dacian Cioloș, premier în perioada 2015 - 2017, care a stat bine în sondaje până la un moment dat, când a început să scadă evident. 

"Se duce fix în căpoc", a spus Mihai Gâdea.

În ceea ce-l privește pe Florin Cîțu, actualul premier, acesta se află în sondaje sub Ludovic Orban și la foarte mică distanță de Viorica Dăncilă.

"Cât de tare să fie Florin Cîțu să fie chiar și sub Ludovic Orban? Și auzeați foarte multe lucruri urâte despre doamna Dăncilă, dar sunt în aceeași zonă de percepție", a completat Mihai Gâdea. 

"Au mari probleme"

"Au mari probleme și la trei luni de la preluarea guvernării, așa înțelege România ceea ce se întâmplă acum. De regulă, oamenii au percepțiile pe care le au, așa arată sondajul în momentul de față și arată foarte rău. În momentul acesta, cred că ceea ce e cel mai important, e să înțelegem momentul în care ne aflăm, un moment complicat, pentru că dacă într-o pandemie, într-un moment de dificultate sanitară, tu ai o încredere atât de slăbită, atunci lucrurile sunt complicate", a mai spus Mihai Gândea. 

Vezi sondajele în GALERIA FOTO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel