SONDAJ PNL. Ludovic Orban: PSD s-a prăbușit
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că PSD s-a prăbușit în sondaje. 

”Ce pot să vă spun sută la sută este că PSD a scăzut sub 40%” a afirmat Ludovic Orban, la Digi24. Liderul PNL a subliniat că partidul nu comandă sondaje în momente critice, precum după căderea unui Guvern. 

”PSD s-a prăbușit cu 20%”

”PSD a câștigat cu 46% din voturi, iar în ianuarie, înainte de Ordonanța 13, ajunsese la 55%. PSD s-a prăbușit cu aproape 20 de procente în primul an de guvernare, în condițiile în care comportamentul normal al unui partid aflat la guvernare în primul an de guvernare e să-și mențină cota, că oamenii încă mai au răbdare. Scăderea unui partid la guvernare începe în al doilea an.” a afirmat Ludovic Orban. 

”La 48-50%, PSD va ieși mult mai prost”

”În cele două cercetări pe care le-am avut, creşte procentul celor care spun că participă la vot. Se apropie de 50%, ceea ce nu e mult, dar orice procent de prezență la vot de peste 40% dezavantajează PSD și avantajează dreapta. La 48-50%, cu siguranță PSD va ieși mult mai prost. Trebuie menționat și un lucru specific: sunt unii care spun că votează cu partidul de la putere, dar n-o fac efectiv.” a conchis președintele PNL. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel