Sondaj Marius Budăi. Cum este apreciată activitatea ministrului Muncii
Autor: Liliana Zamarcaru | Publicat pe: 29 mai 2023, 08:01
WhatsApp
Iată ce părere au românii despre activitatea ministrului Muncii, Marius Budăi.

DC News continuă sondajele despre activitatea miniştrilor din Guvernul Ciucă. Ultimul astfel de sondaj face referire la activitatea ministrului Muncii, Marius Budăi.

Răspunsurile cititorilor DCNews, întrebați cum apreciază activitatea lui Marius Budăi, ca ministru al Muncii, au fost: Foarte bună 11,1% (674)

Bună 23,7% (1437)

Rea 22,9% (1388)

Foarte rea 42,4% (2574)

2. -imagine fara descriere- (budai-sondaj_74043100.jpg)

Rotativa guvernamentală trebuia să aibă loc până pe data de 30 mai, însă pentru moment aceasta a fost amânată, ca urmare a deciziei liderilor din coaliţie. Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că va rămâne în funcţie până la încheierea grevei profesorilor, iar preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat că aceasta este decizia corectă şi că nu e loc de discuţii politice într-o perioadă de nelinişte socială.

Sindicaliștii din educație cer demisia ministrului Muncii, Marius Budăi, după declarațiile sale privind negocierea creșterilor salariale pentru salariații din învățământ. „Nu tratăm educația ca la piață, mai pune tu, mai dau eu și vedem unde am ajuns. Le discutăm în cadrul unor negocieri oneste între parteneri”, a transmis Marius Budăi la Antena 3, sâmbătă seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?