SONDAJ ARGUMENT. Vasile Dâncu: PSD, meci cu PNL pe teren propriu!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Vasile Dâncu a analizat, în exclusivitate, în emisiunea DC Alegi, rezultatele sondajului ARGUMENT, al institutului de sondare DCMedia Group. 

Întrebat despre rezultatele sondajului ARGUMENT, prezentate vineri, în exclusivitate, Vasile Dâncu a abordat șansele politice ale partidelor. Conform rezultatelor sondajului ARGUMENT, PSD și PNL se bat pe primul loc: 33,4% PSD; 33,2% PNL. 

Vezi și: EXCLUSIV  SONDAJ ARGUMENT. SURPRIZĂ la alegeri 2020: partidul câștigător. Vâlcu: PNL i-a tăiat elanul!

"PSD-ul are cei mai mulți aleși locali. Având cei mai mulți aleși locali, într-un fel candidează pe teren propriu, adică meciul cu PNL-ul este pe teren propriu. Este un avantaj, în general. Acum cu pandemia nu mai este un avantaj pentru că nu mai ai oameni în tribune și atunci nu mai este neapărat un avantaj. Totuși, într-adevăr, între PNL și PSD în ceea ce privește votul la locale sau la consilii județene, este apropiat, la paritate, undeva în marja de eroare a sondajelor. Deci aici faptul că PSD a avut primarii performanți care au fost apreciați de comunitățile lor îi ajută să egalizeze cumva scorul care, la nivelul alegerilor generale, nu este egal, PNL-ul conduce în predicțiile alegerilor generale. Mai este mult până atunci, deci s-ar putea să piardă și asta până la alegeri.", a declarat sociologul Vasile Dâncu în interviurile DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel