Soluția lui Adrian Năstase. Referire la PSD, ALDE, Pro România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Adrian Năstase FOTO AGERPRES
Adrian Năstase FOTO AGERPRES
Adrian Năstase a vorbit, miercuri, despre alegerile prezidențiale de anul acesta, explicând care e, în opinia sa, cea mai bună alegere pentru PSD, deși soluția nu ar fi pe placul tuturor.

„Pentru anul viitor, este nevoie de consolidarea relației cu ALDE, chiar dacă sună prost pentru unii de la PSD și poate și pentru unii de la Pro România. Va trebui formată o alianță parlamentară care să aibă ca obiectiv menținerea guvernării până la alegerile parlamentare de anul viitor și un candidat comun care să fie prezentat.

Știu că este greu de realizat un astfel de obiectiv, pentru că există toate nemulțumirile celor care au plecat din PSD. Dar, din punct de vedere politic, eu cred că trebuie un candidat al unei stângi extinse", a spus Adrian Năstase, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Întrebat dacă are și o propunere în acest sens, a răspuns că nu. „Este datoria celor din PSD, dar și din ALDE și Pro România să găsească o soluție inteligentă pentru perioada următoare", a susținut Adrian Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel