Soluție-bombă pentru PNL la alegeri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Val Vâlcu
WhatsApp
PNL a descoperit și se bazează pe câteva mii de români extrem de generoși. Primarii PNL. Dacă adăugăm și consilierii locali, care nici nu lucrează pentru bani, nici nu fură, ar putea rezulta 15.000 de filantropi, cu care PNL a înlocuit cei 15.000 de specialiști ai CDR.

Doar niște sfinți ar putea sacrifica tot: familie, bani, chiar libertatea, pentru binele comunității din care fac parte. Nu mai vorbim de timpul investit în formare profesională, că doar sunt extrem de competenți, odată ce partidul reformei societale i-a pus primari.

Reacția PNL la legea pensiilor pentru aleșii locali este principială, corectă politic, ar câștiga sute de aplauze în Piața Universității și o mie de like-uri, dacă ar fi pusă pe Facebook, în noile secții de votare.

De aceea, îi rog să-și ducă lupta până la capăt, când vor ajunge la putere:

-membrilor PNL care ajung în Parlamentul European să le fie plafonată pensia la nivelul pensiei medii din România.

-la fel dnei Alina Paliu Dragu, și altor funcționari europeni, care lucrează temporar, cu delegație, în  Guvernul României.

-salariile șefilor din regii, companii de stat, ASF, ETC să fie plafonate la nivelul salariului mediu pe economie.

Iar dacă au chiar atât de mult curaj, să impoziteze salariile celor din BNR, până veniturile acestora ajung la nivelul amintit mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel