Solistul de la Carla’s Dreams, acuzat că ar fi urcat pe scenă drogat. Imaginile au devenit virale: „Spart la concert!” / VIDEO
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Solistul Carla's Dreams ar fi cântat la concert sub influența substanțelor interzise.

În timpul unui concert recent susținut la Craiova, artistul ar fi afișat un comportament neobișnuit, ceea ce a atras atenția publicului. Un fan a filmat îndeaproape momentul și a sugerat că artistul ar fi fost „sub influența drogurilor”.

În timp ce interpreta piesa „Imperfect” la un concert, cântărețul a fost surprins într-o ipostază cu totul inedită. În timp ce își sufla nasul, părea că se clatină și că ar putea cădea oricând. Unii spectatori au speculat imediat că artistul ar fi putut fi sub influența alcoolului sau chiar a substanțelor interzise.

„Carla’s Dreams spart de drogat la concert în Craiova”, a scris internautul care a postat totul pe TikTok.

@betokennedy #foryou #foryoupage #fy #carlasdreams ♬ sunet original - ????????BeTo????????

Printre cei care au redistribuit videoclipul se numără și Cătălin Țone, expert antidrog: „Emoție, efervescență, expresivitate, talent, prospețime… Carla’s Dreams, Craiova. Aceștia sunt idolii copiilor noștri!”, a scris acesta pe Facebook.

În urma imaginilor care au aprins internetul, Carla’s Dreams a negat vehement consumul de droguri. „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse. Niciunul dintre membrii echipei Carla’s Dreams nu utilizează substanțe interzise”, a transmis artistul, potrivit Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel