Soldat rus, depășit de o ușă de termopan. Voia să jefuiască un bar din Kherson, dar i-a dat cu eroare - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Soldat rus, depășit de o ușă de termopan. Voia să jefuiască un bar din Kherson, dar i-a dat cu eroare / Foto: Captură video Twitter
Soldat rus, depășit de o ușă de termopan. Voia să jefuiască un bar din Kherson, dar i-a dat cu eroare / Foto: Captură video Twitter
Vezi în articol cum a fost învins un soldat rus de o ușă de termopan.

Un soldat rus pare că a fost învins de... o ușă de termopan. Pe rețelele de socializare s-a viralizat miercuri o înregistrare realizată cu telefonul de un localnic din orașul ucrainean asediat Kherson. Acesta l-a filmat de la fereastra apartamentului său pe un soldat rus care a vrut să spargă un bar amplasat la parterul unui bloc, scrie Ziarul Unirea. Ghinion, ușa de termopan s-a dovedit prea puternică. În imagini se vede cum acesta trage mai multe focuri de armă în direcția ușii, cu intenția de a o sparge, dar aceasta rămâne tot închisă. 

Război Rusia - Ucraina - ziua 8. Primarul din Herson spune că orașul a fost ocupat de ruși

Primarul orașului ucrainean Herson, Ihor Kolykhaiev, a spus că armata ucraineană nu se mai află în oraș și că locuitorii săi trebuie acum să îndeplinească instrucțiunile „oamenilor înarmați care au venit la administrația orașului” – indicând că orașul a căzut sub controlul Rusiei. Anunțul de pe pagina sa de Facebook vine după câteva zile de presiuni asupra orașului de către forțele ruse care au înconjurat orașul.

Primarul a mai spus într-un interviu pentru New York Times că un grup de aproximativ 10 ofițeri ruși înarmați, inclusiv comandantul forțelor care ataca orașul, a intrat miercuri în clădirea primăriei. El a spus că a fost informat de ofițerii ruși că plănuiesc să înființeze o nouă administrație similară celor din zonele separatiste susținute de ruși din estul Ucrainei, potrivit interviului NY Times. Vezi mai mult AICI.

Video viral: Militari ruși filmați în timp ce fură dintr-un magazin din Ucraina

Nexta TV a publicat, pe Twitter, un clip în care mai mulți militari ruși fură dintr-un magazin din Ucraina. Imaginile s-au viralizat rapid. De altfel, în ultimele zile au apărut tot mai multe informații cu privire la lipsurile cu care se confruntă soldații ruși aflați pe teritoriul Ucrainei, de la combustibil și până la hrană. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel