Data publicării:

Sofia Vicoveanca va publica o carte cu leacuri băbești. Doamna muzicii populare spune că știe să trateze orice boală

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook Sofia Vicoveanca
foto: Facebook Sofia Vicoveanca
Artista va scoate pe piață o carte cu leacuri băbești care, spunea ea, ajută în cazul celor mai multe boli.

Sofia Vicoveanca, în vârstă de 82 de ani în prezent, rămâne una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România. Artista, care a fost admirată pe parcursul întregii sale vieți pentru constituția suplă și coafura sa impresionantă, a hotărât să împărtășească din secretele sale... într-o carte.

Cunoscută ca "doamna muzicii populare românești", Sofia Vicoveanca se pregătește să lanseze un volum dedicat leacurilor tradiționale. Artista are cunoștințe în tratarea diverselor afecțiuni și a decis să spună lumii despre cele mai bune remedii care se pot prepara direct în bucătărie. Pasionată de ceaiuri și combinații de plante, îndrăgita interpretă de muzică populară a adunat de-a lungul timpului o mulțime de rețete, transmise din generație în generație, care, potrivit spuselor ei, au și puterea să vindece.

Remediile naturiste pe care artista urmează să le dezvăluie în cartea sa au fost o sursă constantă de ajutor pe parcursul multor ani, asigurându-i un timbru vocal impecabil și permițându-i să depășească rapid orice problemă care ar fi putut afecta vocea sa. A vorbit despre asta și în presă și nu ține secret leacul la care se întoarce de fiecare dată când simte că o încearcă o răceală.

Citește și Băutura minune pe care Sofia Vicoveanca o consumă în fiecare seară pentru a sta departe de răceală. La 82 de ani e sănătoasă tun!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel