Urmărește emisiunea live
Șoferul român de 31 de ani, găsit fără suflare într-o parcare din Germania. Moartea sa, învăluită în mister. "E amară pâinea în străini"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Un șofer român de camion a fost găsit mort într-o parcare din Germania.

Moarte misterioasă în Germania. Un român de 31 de ani din Huși a fost găsit decedat într-o parcare, scrie Vremea Nouă. Tânărul era șofer de camion și a fost găsit fără suflare chiar în autoutilitara cu care transporta marfă.

Familia sa spune că moartea lui Ionuț Sava este învăluită în mister. Apropiații nu l-au mai putut contacta de vineri, atunci când bărbatul a vorbit la telefon cu fratele său, de asemenea, șofer în străinătate. Bărbatul a fost găsit fără suflare în cabina camionului, aparent fără semne de violență pe corp. Lângă el ar fi fost găsite mai multe ambalaje ale unor doze de energizant, spun apropiații, și nu este exclus să fi suferit un infarct. Medicii legiști vor stabili însă cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

”Cine crede că este ușor să fii șofer în comunitatea europeană, acela înseamnă că nu știe ce stres este, ce dificultăți întâmpini, mai ales când știi că, orice problemă ai avea tu, trebuie să te descurci mai mult singur”, au reacționat colegii șoferi din Comunitate, la vestea că Ionuț Sava a fost găsit mort.

Internauții, val de reacții: E amară pâinea în străini

Colegii tânărului au transmis condoleanțe familiei, iar mulți dintre ei au povestit despre experiențele lor ca șoferi în străinătate.

”Când îi aud pe unii că e foarte simplu să fii șofer, că ce mare lucru. Nu știți voi ce înseamnă să stai prin parcări, să vină hoții cu cuțitele gata să te omoare, dacă nu îi lași să fure tot din TIR. Iei un ban, nu spun că nu, dar frica și stresul tău te pot băga în pământ. Apoi, oboseala e mare! Când am lucrat la o firmă de transport marfă din Cehia, ne punea să tragem tare și nu conta odihna, nu conta nimic. Doar să facem transporturile. Îmi era frică să nu adorm la volan, să fac vreo nenorocire. E amară pâinea în străini, vă spune cineva care a muncit 11 ani la șoferie în comunitatea europeană. Nu m-aș mai întoarce niciodată. Să se facă locuri de muncă bine plătite în țară, nu să se ducă românii slugi în țări străine. Dumnezeu să îl ierte pe acest copil, că e un copil față de mine. Condoleanțe familiei”, a scris un internaut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel