Urmărește emisiunea live
Șoferul din Petroșani care a lovit șase copii pe trecerea de pietoni avea o alcoolemie de 1,57 la mie
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Șoferul care a accidentat șase copii, dintre care un băiat de 11 ani care a murit, avea o alcoolemie de 1,57 la mie.

Miercuri seară, șase copii au fost spulberați pe o trecere de pietoni din Petroșani. Unul dintre tineri, în vârstă de 11 ani, și-a pierdut viața ulterior la spital. Avocatul Adrian Cuculis a venit cu informația că analizele arată că șoferul avea o alcoolemie de 1,57 la mie.

„Șoferul din Petroșani care a lovit 6 copii dintre care un băiat de 11 ani a fost omorât, avea o alcoolemie de 1.57 la mie, așa arată analizele de ultimă oră. Luni urmează înmormântarea băiatului unde forțele de ordine deja se mobilizează având în vedere că se așteaptă o mare de oameni care vor participa la înmormântare. Începând de marți se vor face si primele audieri alături de depunerea unei plângeri penale și constituiri de parte civilă cu sume record. În acest caz, deși se fac verificări sub aspectul uciderii din culpă, vom solicita schimbarea încadrării în omor cu intenție indirectă“, transmite avocatul Adrian Cuculis.

Reamintim că, ieri, senatorul PSD Robert Cazanciuc a introdus în procedură de urgență parlamentară un proiect de lege prin care şoferii care se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice şi fără permis şi care provoacă accidente mortale să facă închisoare.

„Din păcate un alt copil a murit! În prima zi de plen a Senatului vom vota Legea Anastasia! Am solicitat şi s-a aprobat procedură de urgenţă pentru legea prin care am propus ca cei care se urcă la volan băuţi şi fără permis, folosind o maşină pentru a-şi ucide semenii, să ajungă direct în închisoare!“, a scris Cazanciuc, pe Facebook (vezi AICI).

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Accident Pasajul Unirii. Titi Aur: Limitatorul de înălțime cred că a fost construit greșit. Un astfel de parapet trebuie să te protejeze, să nu se miște când dai cu mașina în el

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel