Șoferul care și-a parcat mașina pe plajă la Saturn, cercetat în patru dosare penale
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Turistul care și-a parcat mașina pe plajă, la Saturn, este cercetat în patru dosare penale. De asemenea, el a fost amendat cu suma de 10.000 de lei.

Joi dimineața, polițiștii din Mangalia au găsit un autoturism parcat pe o plajă din stațiunea Saturn. Mașina aparține unui bărbat de 43 de ani din București, iar proprietarul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Ulterior, anchetatorii au început urmărirea penală.

„Acesta face obiectul cercetărilor în patru dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea a unui vehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. Aceste fapte au fost săvârsite în perioada 13 iunie - 22 iulie a.c., în stațiunea Vama Veche, în municipiul Constanța și în stațiunea Saturn”, au anunțat reprezentanții poliției.

În prezent, bărbatul se află la sediul Poliției municipiului Mangalia pentru audieri, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia să se pronunțe asupra măsurilor legale, precizează Mediafax.

Chiar dacă accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar amenda este cuprinsă între 10.000 şi 20.000 de lei, turistul a riscat totul şi a condus autoturismul printre şezlonguri, până pe malul mării, acolo unde a rămas împotmolit.

Astfel, salvamarii de pe plaja din Saturn au chemat Poliţia şi echipajele de la Jandarmerie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel