Data publicării:

Şoferul beat care a omorât un om ieri, la Măcin, a fost arestat

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
captură video
captură video
Bărbatul care a omorât un om ieri, la Măcin, după ce l-a accidentat mortal în timp ce conducea sub influența alcoolului și fără permis va ajunge după gratii.

În cursul acestei după-amieze, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au propus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele șoferului responsabil pentru tragicul accident de ieri, în care a fost ucis un bărbat aflat într-un scaun electric special destinat persoanelor cu nevoi speciale.

Este vorba despre același individ care, în luna august 2019, se afla în scaunul din dreapta al vehiculului care a fost implicat în tragedia de la Văcăreni, unde trei vieți au fost pierdute. La momentul respectiv, acesta încuraja șoferul să conducă cu o viteză mai mare, contribuind la producerea accidentului, potrivit tulceanoastră.ro.

Potrivit surselor judiciare, individul avea permisul suspendat în momentul tragicului accident. Martorii afirmă că se afla sub influența alcoolului și manifesta un comportament recalcitrant. Toate aceste aspecte, alături de decesul nefericit al bărbatului nevinovat care a fost grav afectat în accident împreună cu scaunul electric pentru persoane cu dizabilități, vor influența în mod semnificativ decizia judecătorilor cu privire la duritatea pedepsei, care se anticipatează a fi una cu o lungă perioadă de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel