Româncă din diaspora, mesaj pentru politicieni și România. Tudor Barbu a AMUȚIT: PLECAȚI, jos mâinile de pe țara mea! Mi-e silă, mi-e rușine, NU ne mai credeți idioți!
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 05 noi 2021 / 17:22
WhatsApp
Foto: Pexels
O româncă, șoferiță pe TIR în străinătate, a transmis un mesaj emoționant pentru întreaga clasă politică și pentru români, în contextul crizei sanitare, economice și politice din România.

Adriana Mureșan, o șoferiță de TIR stabilită în Spania, care bate Europa și lumea în lung și-n lat la volanul unui mastodont, a tras un semnal de alarmă în emisiunea lui Tudor Barbu, "Se întâmplă acum". 

Întrebată cum se vede din Diaspora situația din România, atât în ceea ce privește criza politică, cât și pe cea sanitară, românca a transmis un mesaj emoționant, cu lacrimi în ochi.

"Situația se vede curat - murdar. Am scris o scrisorică ce zice așa, de la noi, din Diaspora:

Jos mâinile de pe țara mea! Plecați!

G Ad:

Plecați odată, dar plecați toți,

Toți cei care au furat, cei care încă mai furați, cei care nu faceți nimic să împiedicați furturile. Toți, absolut toți sunteți în plus și nu avem nevoie de voi! Lăsați-ne în pace! Mie mi-e silă și mi-e rușine, mi-e rușine de lipsa lor de rușine care ne-a scos de atâtea ori în stradă... degeaba!

Vă mai și acoperiți spatele unul la altul cu declarații mincinoase... tăceți odată pentru totdeauna! Nu mai contaminați presa și televiziunile, nu mai dați comunicate și conferințe de presă, demontați toate escrocheriile și renunțați la toate privilegiile și ieșiți din viața publică cu capetele plecare și mâinile sus!

Lăsați oamenii în pace! Nu le mai spuneți că ei sunt de vină. Nu ne mai credeți idioți! Și nici să nu pomeniți că sunteți reflexia noastră. Că dacă ați furat a fost pentru că vi s-a pus pe tavă, că sunteți victimele unei proaste legislații și lipsei de etică, că sunteți aleșii poporului reprezentând poporul român... dați înapoi totul! Banii, proprietățile, funcțiile, diurnele, salariile indecent de mari, comisioanele, șpăgile, fărâma aia de demnitate dacă o mai aveți... onoarea pe care credeam că o aveți.

Și când veți termina de dat tot, dați înapoi cetățenia care vi s-a dat din greșeală pentru că nu meritați să fiți cetățeni ai româniei, nici ai altei țări. Nu vă luați bagaje! Săriți peste bord ca șobolanii și fugiți înot! Și cereți iertare! Scuzați-vă în fața celor care v-au votat și încă se mai gândesc să vă voteze pentru că au crezut într-un sistem democratic.

Și încă o dată vă spun, de aici, din cabina camionului, de lângă Paris, dispăreți fără să lăsați urmă! Fără urmași și fără veri primari care să vă țină scaunul cald până la viitorul mandat, pentru că în țara asta încă mai există persoane, încă mai există un popor care nu mai are sânge de supt și are un scop: să nu-i mai fugărească nimeni viitorul!", a declarat Adriana Mureșan, în direct la B1 TV.

La auzul cuvintelor spuse de româncă, Tudor Barbu s-a îndepărtat din fața camerelor de filmat pentru a-i acorda ei toată atenția publicului, s-a retras, s-a așezat pe un scaun și a ascultat-o până la final.

"Sunt lacrimile unui român care muncește pe TIR, în toată Europa", a spus jurnalistul.

"România se va muta în Europa. Acasă, în România, lipsesc curajul, dorința de luptă, încrederea, bunătatea, omenia"

"Nu mai găsim nicio soluție. Am luptat de atâtea ori, am ieșit de atâtea ori la vot, pur și simplu ce fac acum este o umilință enormă, îngrozitoare. Singura soluție stă în oameni, în fiecare dintre noi să ne luăm libertatea în mâini, dat atenție, libertatea nu libertinajul. Nu mai interpretați libertatea!

Acasă, în România, lipsesc curajul, dorința de luptă, încrederea, bunătatea, omenia. Asta lipsește acasă! Românii au plecat prima dată pentru foame, pentru bani, au plecat apoi pentru decența traiului din străinătate, acum pleacă pentru școală!

Din păcate, România se va muta în Europa și nu știu peste câți ani se va petrece schimbarea națională", a mai spus românca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro