Data publicării:

Șoferii s-au înghesuit pe Valea Prahovei cu anvelope de vară. Trafic blocat la Predeal, unde se circulă pe zăpadă

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Facebook Andrei Rosu
Facebook Andrei Rosu
Ninsorile abundente din zona Predeal au făcut ca zeci de șoferi să fie blocați în trafic în dimineața zilei de 23 decembrie. De această dată, iarna i-a prinds nepregătiți pe șoferi, nu pe drumari. 

Zeci de șoferi au rămas blocați în trafic între Predeal și Azuga, din cauza ninsorii abundente din dimineața zilei de sâmbătă, 23 decembrie. Chiar dacă suntem foarte aproape de finalul anului, mulți șoferi nu și-au echipat încă autovehiculele pentru iarnă, provocând dificultăți mari pentru drumarii care încercau să intervină pentru curățarea șoselelor.

„La granița de sud a județului, la Predeal, se circulă în condiții de iarnă. Se circulă greu pentru că am avut un autocar care a derapat, o parte dintre utilaje au fost prinse în trafic și nu au putut acționa. Acum acționează toate utilajele DRDP. Am discutat chiar posibilitatea închiderii drumului la granița cu județul Prahova, dar nu se pune acum problema. Informațiile de la meteorologi sunt că într-o oră vântul se va mai domoli, astfel că nu vom închide drumul. Din nefericire, chiar dacă suntem în ajun de Crăciun, multe autovehicule nu sunt dotate cu cauciucuri de iarnă și au creat probleme”, a declarat prefectul județului Brașov, Cătălin Văsii. 

Citeşte mai multe pe ŞTIRI DIASPORA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel