Data publicării:

Șoferi surprinși trecând pe roșu, peste calea ferată, în fața trenului (VIDEO)

Autor: Ema Apostu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mai mulți șoferi din Târgoviște au fost surprinși trecând peste calea ferată, chiar în fața trenului.

Mai mulți șoferi din Târgoviște au ignorat semnele de circulație ce anunțau trecerea trenului, scrie dbonline.ro. În imaginile surprinse se poate vedea cum unul dintre conducătorii auto depășește coloana de mașini și trece peste calea ferată cu doar câteva secunde înainte de venirea trenului.

Un alt șofer, de asemenea, depășește coloana de mașini și trece peste calea ferată fără să țină cont de indicatoarele rutiere sau chiar de pericolul care există în astfel de situații.

Vezi AICI imaginile care au fost surprinse de un participant la trafic, în zona Aleea Mănăstirii, Târgoviște.

Accidente mortale în lanț

Dacă în cazul acestor șoferi inconștienți s-ar fi putut ajunge la  tragedie, în cazul a cinci persoane dintre care un șofer a fost prea târziu, astăzi. Oamenii au murit în urma unui accident, pe DN1, după ce două mașini s-au lovit violent.

Potrivit Poliției, pe DN1, la kilometrul 103 Nistoresti, pe sensul de mers Brașov către Ploiești, s-a produs un accident rutier. Au fost implicați un șofer în vârstă de 21 de ani și un conducător auto în vârstă de 34 de ani.

În urma accidentului, a rezultat decesul șoferului în vârstă de 21 de ani și a celor patru pasageri din mașina acestuia. O pasageră din mașina bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată, a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a înregistra victime. Șoferul în vârstă de 34 de ani testat alcoolscop, rezultat fiind negativ.

Într-un alt accident care a avut loc duminică, alți tineri și-au pierdut viața, la Poiana Stampei. Șoferul nu deținea un permis de conducere.

Cei trei tineri s-au urcat în autoturismul Maserati de 400 de cai putere și au luat-o spre județul Suceava, cel mai probabil pentru a testa mașina. Au coborât Pasul Tihuța, au trecut de Poiana Stampei, iar după această localitate au întors, scrie Monitorul de Suceava. La întoarcere, nu au mai ajuns prea departe. Accidentul s-a produs în jurul orei 23.10, la Poiana Stampei, într-o curbă deosebit de periculoasă, în care șoferul a intrat cu viteză excesivă.

După ce au trecut de porțiunea în linie dreaptă din Poiana Stampei, în curba deosebit de periculoasă la dreapta care urmează, mașina condusă cu cel puțin 150 de kilometri la oră a plonjat de pe carosabil, prin stânga, răsturnându-se violent de mai multe ori, la diferență de nivel față de carosabil. Cei trei tineri, prinși în centuri, nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel