Șofer vitezoman oprit de polițiști doar sub amenințarea armei
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Un politist a scos pistolul la un sofer care nu a oprit la radar 2019
Un politist a scos pistolul la un sofer care nu a oprit la radar 2019
Polițiștii au fost nevoiți să scoată pistolul pentru a putea opri un șofer care s-a sustras controlului după ce a fost prins de radar, transmite observator.tv .

Un tânăr aflat la volanul unui bolid BMW X5 a provocat panică în trafic, după ce a apăsat pedala de acceleraţie până la refuz, fiind înregistrat de aparatul radar cu 172 de km/h.

Imediat, poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii, încercând să o oprească, însă şoferul şi-a continuat goana nebună.

Luat de radar cu 172 km/h într-o zonă unde limita de viteză era de 100 km/h, şoferul a încercat să scape cu fuga de poliţişti, bazându-se pe puterea superioară a maşinii, însă, la un momendat dat poliţiştii au reuşit să-l blocheze în trafic în zona intersecţiei Petricani/Lacul Tei.

(w670) Sofer inca

Poliţiştii au fost obligaţi să folosească arma din dotare, având în vedere starea de agitaţie a şoferului şi pentru că acesta dădea semne că ar vrea să încerce să scape cu fuga după ce a coborât din maşină.

După şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal, iar acesta a fost dus la INML pentru recoltarea probelor biologice. 

Vezi și: O femeie a fost spulberată în timp ce traversa strada

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel