Șofer surprins pe contrasens pe autostradă, accident la câteva minute după filmare
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto alba24.ro
foto alba24.ro
Un șofer a intrat pe contrasens pe Autostrada A3. La câteva minute după filmarea ajunsă în spațiul public, el a făcut accident. 

Bărbatul a intrat greșit pe autostradă și și-a continuat drumul pe banda a doua, chiar dacă a fost de mai multe ori la un pas de accident. La câteva minute după ce a fost filmat, se pare că a intrat într-o coliziune frontală. Anterior, mai mulți șoferi au reușit să-l evite la limită.

”Circulația pe contrasens pe autostradă nu este un fenomen specific românesc: mulți șoferi ajung din greșeală în această situație chiar și în Germania sau SUA. Din păcate investigarea acestor incidente în România relevă o concluzie îngrijorătoare: mulți români ajung pe contrasens perfect conștient, nu din neatenție, după ce au intrat pe autostradă legal dar nu în direcția în care doreau să se deplaseze. Pentru a corecta această situație întorc pur și simplu vehiculul și pornesc în sens opus!” Din păcate investigarea acestor incidente în România relevă o concluzie îngrijorătoare: mulți români ajung pe contrasens perfect conștient, nu din neatenție, după ce au intrat pe autostradă legal dar nu în direcția în care doreau să se deplaseze.” este semnalul Asociației Pro Infrastructura, care cere CNAIR să revizuiască semnalizarea rutieră în noduri, conform alba24.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel